full
color
#d9d9d9
http://aafilmcompany.com/wp-content/themes/smartbox/
http://aafilmcompany.com/
#ed1c34
style2
Për çdo informacion na kontaktoni në:
Rr:“Aleksandër Moisiu”, Kinostudio, Tirana, Albania

FILM

Kompania Filmike AA është Kompania private më e madhe e prodhimit të filmit me shërbim të plotë në Shqipëri dhe një nga më të rëndësishmet në Ballkan dhe Europë.

 

Është themeluar në vitin 2005 dhe siguron ekspertizë të një niveli të lartë në industrinë e filmit.

 

Kompania Filmike AA është e vetmja Kompani më e madhja në Ballkan, e cila me kapacitetin që ka, mbulon të gjitha kërkesat në fushën e prodhimit të filmit, si brenda, ashtu edhe jashtë vendit.

 

shihni video te tjera

paged
Loading posts...
link_magnifier
#eca345
on
fadeInUp
loading
#eca345
off