full
color
#d9d9d9
http://aafilmcompany.com/wp-content/themes/smartbox/
http://aafilmcompany.com/
#ed1c34
style2
Për çdo informacion na kontaktoni në:
Rr:“Aleksandër Moisiu”, Kinostudio, Tirana, Albania

PHOTOSHOOTING

Në ambientet tona do të gjeni skenografi të kompletuar, ambiente interier dhe exterier, studio fotografie greenbox dhe  blackbox si dhe studio me pishinë të brendshme për të plotësuar të gjitha dëshirat, kërkesat dhe idetë tuaja në realizimin e një albumi apo seti fotogrfik.

 

Ju shërbejmë me stafin më profesional dhe të përkushtuar!

 

paged
Loading posts...
link_magnifier
#eca345
on
fadeInUp
loading
#eca345
off