full
color
#d9d9d9
http://aafilmcompany.com/wp-content/themes/smartbox/
http://aafilmcompany.com/
#ed1c34
style2
Për çdo informacion na kontaktoni në:
Rr:“Aleksandër Moisiu”, Kinostudio, Tirana, Albania

Ambiente me qera-Stage/Studio

“Kompania Filmike AA”  ofron për ju ambiente të ndryshme me qera :

 

Stage të të gjitha përmasave dhe dimensioneve, të përshtatshme për organizime eventesh të të gjitha natyrave:

  • Organizim Spektaklesh
  • Organizime Festash
  • Organizim Promovimesh
  • Organizim Panairesh
  • Oganizim Ditëlindjesh
  • Etj …

Stage të përshtatshme për xhirime Filmash, Serialesh, Telenovelash, Emisionesh, Reality Show etj …

 

Të interesuarit të kontaktojnë në nr. e cel: +355 68 20 13 312

paged
Loading posts...
link_magnifier
#eca345
on
fadeInUp
loading
#eca345
off