full
color
#d9d9d9
http://aafilmcompany.com/wp-content/themes/smartbox/
http://aafilmcompany.com/
#ed1c34
style2
Për çdo informacion na kontaktoni në:
Rr:“Aleksandër Moisiu”, Kinostudio, Tirana, Albania

Ambiente me qera-Fashion Beauty Insight

      FBI – Fashion Beauty Insight

 

                   Një nga ambientet luksoze më të mëdha në Rajon, me një kapacitet

                 deri ne 2000 persona, Fashion Beauty Insight ofron këto shërbime:

  •                            Night Club
  •                            Organizim Evente Mode (Pasarela)
  •                            Organizim Ditëlindjesh
  •                            Organizim Paniresh
  •                            Organizim Promovimesh
  •                            Organizim i çfarëdolloj Eventi tjetër

                 Ju keni nevojë për kushtet, cilësinë dhe hapësirat që Fashion Beaut

                 Insight ofron, në sajë të ambienteve moderne dhe jo vetem!

 

                 Ju mirëpresim!

 Shihni video te tjera..

 

Na kontaktoni: + 355 68 40 36 301

Na ndiqni ne Facebook: : 


 

 

paged
Loading posts...
link_magnifier
#eca345
on
fadeInUp
loading
#eca345
off