full
color
#d9d9d9
http://aafilmcompany.com/wp-content/themes/smartbox/
http://aafilmcompany.com/
#ed1c34
style2
Për çdo informacion na kontaktoni në:
Rr:“Aleksandër Moisiu”, Kinostudio, Tirana, Albania

Projekte për Femijë

Projekte për fëmijë të ideuara dhe realizuara nga Kompania Filmike AA.

Një prodhim origjinal i kësaj Kompanie.

 

 

 

 

“ Rreth nesh” –    Një emision enciklopedik  me 600 episode ku fëmijët jo vetëm argëtohen, por dhe mësojnë gjithçka  për botën që na rrethon. Xhaxhi  shkencëtari, historiani, gjeografi por dhe  plot personazhe të tjerë do t’ju mësojnë atyre fakte  dhe ngjarje që nga historia, gjeografia, shpikjet më të mëdha të njerëzimit, flora dhe fauna, e deri tek arti,  shëndeti, ushqimet  e kujdesi për veten.

 

 

 

“Shtëpiza e përrallave” – Emision argëtues  për fëmijë.

 

Legjendat më të bukura të botës, historitë e trashëguara nga brezi në brez,  të treguara  për të gjithë miqtë e vegjël  nga  Zana e  përrallave.  Një cikël prej 500 emisionesh ku fëmijët bëhen pjesë e magjisë  duke takuar heronjtë më të dashur në shtepizën e ngrohtë  të  përrallave.

paged
Loading posts...
link_magnifier
#eca345
on
fadeInUp
loading
#eca345
off