full
color
#d9d9d9
http://aafilmcompany.com/wp-content/themes/smartbox/
http://aafilmcompany.com/
#ed1c34
style2
Për çdo informacion na kontaktoni në:
Rr:“Aleksandër Moisiu”, Kinostudio, Tirana, Albania

Projekte për Filma Artistikë

Kompania Filmike AA është Kompania private më e madhe e prodhimit të filmit me shërbim të plotë në Shqipëri dhe një nga më të rëndësishmet në 

Ballkan dhe Europë.


Produksioni i Filmit Artistik ”Para perëndimit të diellit” është realizuar në ambientet e kësaj Kompanie, duke ofruar shërbim të plotë prodhimi.

 

shihni video te tjera

paged
Loading posts...
link_magnifier
#eca345
on
fadeInUp
loading
#eca345
off