full
color
#d9d9d9
http://aafilmcompany.com/wp-content/themes/smartbox/
http://aafilmcompany.com/
#ed1c34
style2
Për çdo informacion na kontaktoni në:
Rr:“Aleksandër Moisiu”, Kinostudio, Tirana, Albania

FBI

FBI – Fashion Beauty Insight

 

Një nga ambientet luksoze më të mëdha në Rajon, me një kapacitet deri ne 2000 persona, Fashion Beauty Insight ofron këto shërbime:

 

  • Night Club
  • Organizim Evente Mode (Pasarela)
  • Organizim Ditëlindjesh
  • Organizim Paniresh
  • Organizim Promovimesh
  • Organizim i çfarëdolloj Eventi tjetër

Ju keni nevojë për kushtet, cilësinë dhe hapësirat që Fashion Beauty Insight ofron, në sajë të ambienteve moderne dhe jo vetem!

 

Ju mirëpresim!

 

Na kontaktoni: + 355 68 40 36 301

 

Na ndiqni ne Facebook

 

paged
Loading posts...
link_magnifier
#eca345
on
fadeInUp
loading
#eca345
off