full
color
#d9d9d9
https://aafilmcompany.com/wp-content/themes/smartbox/
https://aafilmcompany.com/
#ed1c34
style2
Për çdo informacion na kontaktoni në:
Rr:“Aleksandër Moisiu”, Kinostudio, Tirana, Albania

FOR RENT

   

“Kompania Filmike AA”  ofron për ju ambiente të ndryshme me qera :

 

Ambiente të të gjitha përmasave dhe dimensioneve,

të përshtatshme për organizime eventesh të të gjitha natyrave:

 • Organizim Spektaklesh
 • Organizime Festash
 • Organizim Promovimesh
 • Organizim Panairesh
 • Oganizim Ditëlindjesh etj.

Stage të përshtatshme për xhirime Filmash, Serialesh,

Telenovelash, Emisionesh, Reality Show etj …

                                                                                                                                          

Zgjidh kategorine :
  paged
  Loading posts...
  link_magnifier
  #eca345
  on
  fadeInUp
  loading
  #eca345
  off