full
color
#d9d9d9
https://aafilmcompany.com/wp-content/themes/smartbox/
https://aafilmcompany.com/
#ed1c34
style2
Për çdo informacion na kontaktoni në:
Rr:“Aleksandër Moisiu”, Kinostudio, Tirana, Albania

Fillimet e dublimit të filmave startojnë në vitin 2002. Aktiviteti kryesor i Kompanisë në këtë fushë konsiston në Dublimin e Filmit Vizatimor për fëmijë në gjuhën shqipe. Punët e para u trasmetuan në kanalin kombëtar Tv Klan. Që në vitin 2004  e deri tani arritëm të mbulonim me 24 orë trasmetim Filmat në gjuhën shqipe për fëmijë ne kanalet: Bang Bang, Junior dhe Çufo, pjesë të platformës Satelitore dhe Tokësore të Digitalb-it.

 

Kompania vazhdon punën e saj intensivisht, me seriozitet dhe cilësi maksimale duke ofruar një produkt të konsoliduar dhe duke rritur kapacitetin e saj paralelisht.

 

paged
Loading posts...
link_magnifier
#eca345
on
fadeInUp
loading
#eca345
off