full
color
#d9d9d9
http://aafilmcompany.com/wp-content/themes/smartbox/
http://aafilmcompany.com/
#ed1c34
style2
Për çdo informacion na kontaktoni në:
Rr:“Aleksandër Moisiu”, Kinostudio, Tirana, Albania

SERIALE/ TELENOVELA

Kompania Filmike AA është kthyer në Qendrën Kinematografike të dublimit të filmave, të produksioneve, te emisioneve për fëmijë, dokumentarëve, telenovelave, spektakleve, servise filmi , reklamave audio dhe video , Post – Produksioneve etj.  Kjo Komapni është  më  e madhja  në  rajonin e Ballkanit.

 

  • Emisioni “ Dielli dhe Xhaxhi Piktori” me  75 episode
  • Planeti i Kripëmjaltëzave
  • Fëmijët flasin pa arna
  • JUNIOR Club                

Si dhe ealizimi i Telenovelës “Radio Radio”     me  25 seri janë realizuar pranë ambientevë të Kompanisë sonë ku u është ofruar servis i plotë prodhimi.

 

 

paged
Loading posts...
link_magnifier
#eca345
on
fadeInUp
loading
#eca345
off