full
color
#d9d9d9
https://aafilmcompany.com/wp-content/themes/smartbox/
https://aafilmcompany.com/
#ed1c34
style2
Për çdo informacion na kontaktoni në:
Rr:“Aleksandër Moisiu”, Kinostudio, Tirana, Albania

REALITY SHOW

 

Kompania Filmike AA ka realizuar 2 edicionet e para të Albania’s Next Top Model e cila është patentë, markë e rregjistruar e kësaj Kompanie.

 

Me një staf profesionist dhe të përkushtuar, është arritur të realizohet një produkt I kuruar dhe I konsoliduar në të gjitha detajet.

 

Një Reality Show ku një numër i caktuar vajzash konkurojnë për titullin ANTM duke patur kështu mundësinë e startimit të karrierës së tyre në industrinë e modës.

 

paged
Loading posts...
link_magnifier
#eca345
on
fadeInUp
loading
#eca345
off