full
color
#d9d9d9
https://aafilmcompany.com/wp-content/themes/smartbox/
https://aafilmcompany.com/
#ed1c34
style2
Për çdo informacion na kontaktoni në:
Rr:“Aleksandër Moisiu”, Kinostudio, Tirana, Albania

BAR&RESTORANT

BAR&RESTORANT

Një menu e kompletuar, e pasur në shumëllojshmëri dhe  shije që kombinon më së miri kuzhinën tradicionale Shqiptare dhe atë Europiane.

Ne restorantin tonë ju do të gjeni një eksperiencë të paharrueshme gastronomike, shërbim të shpejtë dhe cilësor!

Ju mirëpresim!

paged
Loading posts...
link_magnifier
#eca345
on
fadeInUp
loading
#eca345
off