full
color
#d9d9d9
https://aafilmcompany.com/wp-content/themes/smartbox/
https://aafilmcompany.com/
#ed1c34
style2
Për çdo informacion na kontaktoni në:
Rr:“Aleksandër Moisiu”, Kinostudio, Tirana, Albania

CATERING

Menuja jonë  është konceptuar posaçërisht për të kënaqur dhe plotësuar shijet më të larmishme.

Ekipi i catering-ut përbëhet nga Shefa të kuzhinës me përvojë të cilët janë në gjendje për të transformuar një meze të lehtë të përditshme në një kombinim inovativ të shijeve. Ne punojmë dhe marrim parasysh vlerat ushqyese duke përdorur produkte 100% natyrore dhe erëza.

 

Kuzhina jonë  është në gjendje të ofrojë shërbime brenda studiove, mund të shoqërojë ekipin në vendet e përcaktuara, duke ofruar shërbim për një ekip prej mbi 300 persona / ditë.

paged
Loading posts...
link_magnifier
#eca345
on
fadeInUp
loading
#eca345
off