full
color
#d9d9d9
https://aafilmcompany.com/wp-content/themes/smartbox/
https://aafilmcompany.com/
#ed1c34
style2
Për çdo informacion na kontaktoni në:
Rr:“Aleksandër Moisiu”, Kinostudio, Tirana, Albania

KOSTUMOGRAFIA

KOSTUMOGRAFIA

Ofrojmë shërbimin më të mirë me ekipet e designer-ave dhe rrobaqepësve të specializuar.

Kemi realizuar kostume dhe veshje të ndryshme për filma artistikë , reklama dhe shfaqje të ndryshme televizive.

Këto prodhime na japin mundësinë për të kontribuar në imazhin e aktorëve të mëdhenj, por jo vetëm.

Për informacione të mëtejshme ju lutem kontaktoni : office@aafilmcompany.com

paged
Loading posts...
link_magnifier
#eca345
on
fadeInUp
loading
#eca345
off